Manapság már nem létezhet üzlet megfelelő cégdokumentáció nélkül, hiszen minden ügyintézés alkalmával szükség van rájuk. Amennyiben elkerülné a sorban állást, olvasson tovább, hiszen a cég dokumentumok beszerzése még soha nem volt ilyen könnyű és gördülékeny. A technika szerencsére mára rengeteget fejlődött, ami az ügyintézés tekintetében is igaz. Régen kizárólag hosszú procedúra során lehetett cégkivonatot kérni, csak a cégbíróságokon volt elérhető az éppen keresett fontos dokumentum. Szerencsére a helyzet az internet térhódításának köszönhetően ma már jóval kényelmesebb.

A cégek dokumentumai, például a cégkivonatok már online, percek alatt is megrendelhetőek, ráadásul rengeteg előnnyel is bírnak. Lássuk, miért érdemes online cég dokumentumokat rendelni. Ne álljon sorba, ha nem szükséges. A hiteles cégkivonatok bárki számára elérhetőek, abban az esetben is, ha nem saját cégünkről beszélünk. Éppen ezért cégek és magánszemélyek egyaránt rendszeresen használják ezeket a hivatalos dokumentumokat más vállalkozások ellenőrzésére.

Természetesen igen idő- és energiaigényes lenne minden ilyen alkalommal sorban állni a cégkivonatokért, sokkal egyszerűbb online letölteni azt. Ez nyilván valóan a saját céges ügyintézés esetében is érvényes, az online rendelés jóval egyszerűbb, ráadásul a technika fejlődésének köszönhetően teljesen megbízható is.

A sorbaállás megelőzése érdekében egyébként futárszolgálatunk is segítségére lehet, amennyiben papíralapú, közhiteles cégdokumentumokra lenne szüksége. A papíralapú dokumentumok megdöbbentő gyorsasággal kerülnek az asztalra, amennyiben tőlünk rendel, akár aznapra is kérheti. Több futárcéggel is kapcsolatban vagyunk emiatt, hogy minden esetben a leggyorsabban kézhez kaphassák a cégkivonatot.

Segít tartani a határidőket

A határidők a legtöbbször igen szűkösek az ügyintézés során és egy mozgalmas cég életében gyakran a lista végére maradnak a legfontosabb feladtok. Amennyiben elfelejtette volna időben beszerezni a papíralapú cégkivonatot, az online opciónak köszönhetően a problémát egyszerűen megoldhatja, hiszen ebben a verzióban azonnal a birtokában lehet a kívánt dokumentum.

Mivel a legtöbb ügyintézési folyamat már az online térben zajlik, azonnal használhatja is a dokumentumot, továbbíthatja a befogadó szerv felé. Arról azonban érdemes megbizonyosodni, hogy a fizikai ügyintézés esetében valóban elfogadják-e az online dokumentumot. Szerencsére manapság igen ritka, hogy elutasításra kerül az e-hiteles cégkivonat.

Hogyan szerezhet elektronikus cégkivonatot?

Oldalunkon a cégkeresőbe beírja a cége nevét, vagy amelyikről igényleni szeretné a cégkivonatot, kitölti a kötelezően megadandó adatokat, és már csak azt kell eldöntenie. hogy bankkártyás fizetést választ vagy utalással szeretné kifizetni a hiteles cégkivonatot

Partereink visszajelzései alapján tényleg nagyon gyorsan letölthető az elektronikus cégkivonat, akár mobil telefonjára is.

Miért válassza a CégkivonatMost.hu oldalt?

Naprakész, hatályos, hiteles cégkivonatokat kínálunk elektronikus formában, online letöltéssel, akár percek alatt. Hogy a rendelés még gördülékenyebben menjen, regisztráció sem szükséges.

Keressen a Magyarországon bejegyzett közel 500.000 cég között és rendeljen hiteles cégkivonatot kényelmesen, anélkül, hogy ki kellene tennie a lábát az irodából vagy a home officeból!

A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja, a cégdokumentumok a kiadás napján hatályos, minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazzák. Az általunk biztosított dokumentumok 100%-ban megbízhatóak.

A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról elektronikus formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk. Számunkra a legfontosabb, hogy minél gördülékenyebben tudja intézni üzleti ügyeit, hiszen jól tudjuk, hogy a rengeteg teendő mellett az efféle apróságokra igen kevés idő jut.

Éppen ezért biztosítjuk az azonnali SimplePay bankkártyás fizetés lehetőséget, emellett mobiltelefonról is könnyen elérheti az oldalt. Rendeljen céges dokumentumokat akár útközben, vagy a kávézóban, egyszerűen oldalunkról.