Rendelését telefonon is leadhatja! Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkereső

Cégkivonat letöltési szolgáltatások

Hiteles cégkivonat

Hiteles elektronikus
cégkivonat

Közhiteles cégkivonat

Közhiteles cégkivonat
(papír alapú)

Apostille cégkivonat

Apostille cégkivonat

E-hiteles/Es3 cégkivonat

E-hiteles/Es3 cégkivonat

Hiteles cégmásolat

Cégmásolat/
cégtörténet

Aláírás-minta/<br /> Aláírási címpéldány

Aláírás-minta/
Aláírási címpéldány

Társasági szerződés / Létesítő okirat

Társasági szerződés / Létesítő okirat

Névjegy

Névjegy

Cégbizonyítvány

Cégbizonyítvány

Mérleg / Teljes beszámoló

Mérleg / Teljes beszámoló

Hiteles cégkivonat

Hiteles elektronikus cégkivonat (elektronikus, pdf)

Elektronikus dokumentum, amely a lekért cég hatályos, fennálló adatait tartalmazza. A hiteles cégkivonaton szerepel az aznapi dátum, illetve a rendelés időpontja (óra:perc). A hatályos cégdokumentumot 30 napig tudja felhasználni. Ha egy céget le szeretne ellenőrizni, pl. hogy be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, illetve nincs-e felszámolás alatt, akkor ez a dokumentum elegendő.

A cégkivonat az alábbi adatokat tartalmazza:

 • - cégnév, székhely és telephely,
 • - cégjegyzékszám és adószám,
 • - tevékenységi körök,
 • - a jegyzett tőke összege,
 • - a cég jegyzésre jogosultak, a tulajdonosok,
 • - a cég bankszámlaszáma,
 • - hivatalos elérhetőségek,
 • - információ arról, hogy a cég felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt áll-e.
Közhiteles cégkivonat

Közhiteles cégkivonat (papír alapú, pecséttel ellátott)

Banki (pénzintézeti), valamint egyéb hivatalos ügyintézéshez, illetve pályázati kiírás feltételének teljesítéséhez papír alapú közhiteles cégkivonat szükséges.

A közhiteles cégkivonat nyomtatott formájú, lepecsételt (aláírt) papír alapú dokumentum, melyet postai elsőbbségi és ajánlott küldeményként küldünk.
A Közhiteles Cégkivonatot az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata adja ki.
A közhiteles cégkivonatot futárral kézbesítve aznapi szállítással is van lehetősége kérni, amennyiben a leggyorsabban szeretné kézhez kapni, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Apostille cégkivonat

Apostille cégkivonat

Külföldi felhasználás esetén, hivatalos ügyintézés során az apostille cégkivonatot kell bemutatni. Ez egy felülhitelesített dokumentum, amit angol, német, és francia nyelven is igényelhetnek.

A felülhitelesítés azt jelenti, amikor egy Magyarországon kiállított okirat, megkapja az Apostille tanúsítványt, tehát jogosultságot kap arra, hogy bármely külföldi államban felhasználható legyen. Ahogy a neve is rejti, a felülhitelesítés tulajdonképpen még egy, plusz hitelesítési folyamat, amely a hiteles cégkivonaton történik meg. Ez annak bizonyítéka, hogy a cégről kiadott hiteles cégkivonatot vagy dokumentumot, az arra felhatalmazott (és jogosult) személy adta ki.

E-hiteles cégkivonat

E-hiteles cégkivonat (e-akta.es3)

(Es3 formátum) elektronikus aláírással, időbélyeggel ellátott dokumentum. Az e-hiteles cégkivonat hatályos, hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét. A dokumentum aláírása fokozott biztonságú, de nem minősül közokiratnak. Elektronikus dokumentumként bizonyító erejű, kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát. Többnyire banki ügyintézéshez elfogadják - kérjük, minden esetben tájékozódjon, elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából származó e-hiteles cégkivonatot!

Az e-hiteles cégkivonatot, az e-szigno programmal tudnak megnyitni, amit az alábbi linken érnek el: https://e-szigno.hu/letoltesek/

Hiteles cégmásolat/cégtörténet

Cégmásolat/cégtörténet

A cégmásolat az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzékben szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos és törölt bejegyzést is.

Közhiteles cégmásolat

Aláírás-minta / Aláírási címpéldány

Az aláírási címpéldány a cégeket képviselő tisztségviselők aláírásképének azonosítására szolgál. Célja azt biztosítani, hogy a cég képviseletében ne járhasson el más, mint aki erre személy szerint jogosult. Az aláírási címpéldány tehát a cégjegyzésre jogosult személy névaláírásának vagy kézjegyének valódiságát tanúsítja,

Közhiteles cégmásolat

Társasági szerződés / Létesítő okirat

Azokat a szerződéseket, amelyek joghatásukban gazdasági társaság létrehozására irányulnak, társasági szerződésnek nevezzük. A társasági szerződés egy sajátos, egyrészt organizációs, jogalanyt keletkeztető, másrészt kooperációs, azaz gazdasági együttműködést is magában foglaló kontraktus.

A gazdasági társaság alapítóinak a létesítő okiratban legalább az alábbiakat kell megjelölniük:

 • 1. a gazdasági társaság létesítésére irányuló kifejezett akaratot,
 • 2. a gazdasági társaság nevét,
 • 3. a gazdasági társaság székhelyét, amennyiben a székhely nem azonos a társaság központi ügyintézésének a helyével, akkor a központi ügyintézés helyét,
 • 4. a gazdasági társaság tevékenységét,
 • 5. természetes személy tag nevét, lakcímét, jogi személy tag cégnevét, székhelyét,
 • 6. a tagok által szolgáltatott vagyoni hozzájárulás módját, értékét és idejét,
 • 7. a gazdasági társaság első vezető tisztségviselőjét,
 • 8. mindazt, amit az egyes társasági formánál a törvény kötelező jelleggel előír.
Névjegy

Névjegy

A Névjegy tartalmazza a cég nevét, címét, statisztikai számjelét és a cég aktuális bankszámlaszámait, illetve azt, hogy ezekre az adott rovatokra milyen benyújtott, de még el nem bírált bejegyzési kérelem érkezett.

Cégbizonyítvány

Cégbizonyítvány

A cégbizonyítvány az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzék egy kiválasztott rovatában szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos, vagy törölt bejegyzést.

Cégbizonyítvány

Mérleg / Teljes beszámoló

A beszámoló megbízható és valós összképet ad a társaság vagyonáról, annak összetételéről (eszközeiről és forrásairól), pénzügyi helyzetéről és tevékenysége eredményéről.

A megrendelés menete

használja az oldalunkon található cégkereső funkciót

válassza ki a céget, majd a kívánt dokumentumot

fizessen bankkártyával regisztráció nélkül

a dokumentumot azonnal elküldjük emailben

Hiteles cégkivonatok letöltése applikációnkon keresztül.
Új Mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a kívánt céges adatokat!

Örömmel jelentjük be, hogy szolgáltatásunk, mostantól mobilalkalmazáson keresztül is elérhető!
Csak olvassa be a mobiljának megfelelő QR kódot (iOS vagy Android), telepítse, és már használhatja is.

Bankkártyás fizetés esetén elfogadjuk: Vásárlói tájékoztató letöltése

Cégkivonat, Hiteles cégkivonat, Cégkivonat letöltés

Legfrissebb a blogon

Cégkivonat letöltés azonnal, ügyfélszolgálatunk segít mindenben

Cégkivonat letöltés azonnal online percek alatt. Ügyfélszolgálatunkat keresse bizalommal, rendelését telefonon is leadhatni. Rendeljen hiteles cégkivonatot a nap 24 órájában, regisztráció nélkül!

2024-02-16

​Hiteles cégkivonat letöltés pillanatok alatt online

Hiteles cégkivonat letöltés pillanatok alatt online, pár kattintással. Közhiteles cégkivonat papír alapon akár aznapra is kérheti futárral, vagy elsőbbségi postai küldeményként. Hatályos cégkivonatáért kattintson!

2024-01-24

Hiteles cégkivonat letöltés applikációval egyszerűen

Hiteles cégkivonat letöltés azonnal mobil applikációnkkal a nap 24 órájában. Hatályos elektronikus cégkivonatát megkapja azonnal. Töltse le telefonjára, bármikor szüksége lehet rá!

2024-01-3

Mire figyeljen, amikor online cégkivonatot igényel?

Online cégkivonat igénylése előtt áll? Mostani írásunkból megtudhatja, hogy mik azok a legfontosabb szempontok, amire érdemes odafigyelnie, amikor online forrásból igényli hiteles cégkivonatát.

2023-12-12

Hiteles cégkivonat letöltés idegen nyelveken

Hiteles cégkivonat letöltés külföldi ügyintézéshez angol, német, és francia nyelven is. Apostille cégkivonat beszerzése pár napon belül, futárral akár aznapra is kérhető. Hiteles cégkivonat letöltés a nap 24 órájában.

2023-11-10

Hiteles cégkivonat igénylés gyorsan, és egyszerűen

Hiteles cégkivonat letöltés online a nap 24 órájában várakozás, sorban állás nélkül! Cégkivonat letöltés azonnal, kattintson!

2023-10-24

Négy ok, amiért megéri hiteles cégkivonatot igényelni online

Hiteles cégkivonat online igénylése egyszerűen! Bemutatjuk, miért éri meg online igényelnie hiteles cégkivonatát, amelyet a nap 24 órájában bármikor letölthet. Kattintson!

2023-09-7

Három kérdés, amit fel kell tennünk cégkivonat igénylése előtt

Bemutatjuk a 3 legfontosabb kérdést, amelyre hiteles cégkivonat igénylése előtt mindenképp tudnunk kell a választ. Hiteles cégkivonat letöltés oldalunkról, egyszerűen!

2023-08-22

Mire van szükség a cégkivonat beszerzéséhez?

Hiteles cégkivonat beszerzéséhez csak pár alapvető dologra van szüksége. Hiteles cégkivonat rendelés több nyelven, töltse le egyszerűen, mutatjuk hogyan! Kattintson!

2023-08-9

Miért válassza az online cégdokumentumokat?

Miért válassza az online cégdokumentumokat? Hiteles cégkivonat letöltés egyszerűen, biztonságos bankkártyás fizetéssel azonnal. Kattintson cégkivonatáért!

2023-07-27