Cégkivonat pár perc alatt, akár út közben? Ügyfélszolgálatunk ebben is tud segíteni: lássuk, hogyan működik, milyen esetekben érdemes minket hívni.

Kinek ne volna ismerős az a helyzet, amikor egy sürgős intézendő vagy egy megvásárolt termék miatt gyorsan szeretnénk beszélni az ügyfélszolgálattal, de a sokadik hívásra is csak zenét, csilingelést, vagy a „jelenleg minden ügyintézőnk foglalt” szöveget halljuk. Nos, mivel ettől a mi cégünknél is mindenkinek borsódzik a háta, mi egy olyan ügyfélszolgálatot működtetünk, ahol semmi ilyesmire nem kell számítani. Mi biztosan felvesszük a telefont, az ügyintézés pedig gyors, gördülékeny: nem szeretjük húzni sem Ügyfeleink idejét, sem pedig a sajátunkat, így azonnal segítünk azoknak, akik telefonon hívnak minket.

Miben tud segíteni telefonos ügyfélszolgálatunk?

A leggyakrabban természetesen cégkivonat-vásárlás miatt csörög a mobilunk, ami nálunk majdnem olyan gyorsan történik a telefonos ügyfélszolgálaton is, mint weboldalunkon keresztül. Előnyös lehet, ha valaki út közben van (közben jobban tud a vezetésre is figyelni), vagy esetleg úgyis lenne kérdése a vásárlás előtt, hiszen ilyenkor azonnal szakmailag pontos választ kap rá.

A telefonos cégkivonat-rendeléshez csak egy adószámra, egy cégjegyzékszámra vagy egy cégnévre van szükség (ez utóbbi bizonyos esetekben nem elég, például ha nagyon gyakori a cégnév). Mi az adatok alapján beazonosítjuk, melyik vállalatról van szó. Az ügyfél megmondja, pontosan milyen cégkivonatra van szüksége, mi küldünk egy utalásos számlát, ő elutalja az összeget, és amint az megérkezik – ezt mindig figyeljük –, mi rögtön küldjük is a kért cégkivonatot e-mailben.

Gyakran keresnek még minket amiatt, mert nem találják a cégkivonatot vagy a számlát. Mivel automata a számlázásunk, a számlát mindig kiállítjuk és elküldjük, de előfordulhat például, hogy másik e-mail címet adott meg az Ügyfél, és ezért nem találja. Ebben is azonnal tudunk segíteni: megadjuk, melyik e-mail címre ment, vagy újraküldjük a számlát, illetve a kért cégkivonatot, ha nem érkezett meg.

Ügyfélszolgálatunkon a gyorsaság 15 éves szakmai tapasztalattal párosul

2009 óta foglalkozunk cégkivonatokkal. Ez idő alatt sok tízezer ilyen dokumentum átment már a kezünk alatt, ezért nem nagyképűség azt állítani, hogy nagy tapasztalatot szereztünk, értünk hozzá, így a hozzánk forduló Megrendelőknek is tudunk segíteni.

Fontos kiemelni, hogy mi olyan cégkivonatot küldünk, amilyet az Ügyfél szeretne. Mindig azt javasoljuk, kérdezze meg a befogadó szervtől, hogy pontosan milyen cégkivonatra van szüksége – link javaslat: https://cegkivonatmost.hu/blog/negy-cegdokumentum-negy-eltero-szituacio-mikor-melyik-cegkivonatra-lesz-szukseg. Mert nagyon kellemetlen, ha azt mondja, hogy elég egy hiteles cégkivonat, ami elektronikusan 4997 Ft, de a személyes ügyintézés során kiderül, hogy a papír alapú, pecséttel ellátott, közokiratnak számító cégkivonat kellett volna. Ez drágább öt-tízezer forinttal, mint a fent említett elektronikus, és nem azonnali – futár szállítja ki, Budapesten akár aznap –, de bizonytalanság esetén inkább ennek a beszerzését tudjuk javasolni. Mert a valamivel nagyobb kiadás segíthet sokkal nagyobb kellemetlenségektől megkímélni az intézkedőket, mint amilyen például a kárba ment benzinköltség, parkolási díj és talán a legfontosabb: az ügyintézésre feleslegesen pazarolt rengeteg idő.

Mikor és milyen telefonszámon érhető el ügyfélszolgálatunk?

Munkaidőben, reggel 8 és délután 5 óra között a 06 70 288 6799 -es telefonszámon érhetnek el minket. Ha esetleg foglalt a vonal, pár percen belül visszahívjuk Ügyfeleinket. Összesen három telefonunk van, ezekben több ezer cég van elmentve. Így nemcsak azt tudjuk, ki hívott minket, hanem a következő beszélgetéskor is könnyebb a beazonosítás. Számlázó programunkban pedig az e-mail címek is megvannak, ezért azt sem tart pár másodpercnél tovább lefixálni, hogy hova küldhetjük a számlát.

Nagyon pozitívak a visszajelzések ügyfélszolgálatunkról: Megrendelőink szerint profi és barátságos ügyfélszolgálati munkatársak dolgoznak nálunk, akik nagy szakértelemmel segítenek. Így nem túlzás azt állítani, hogy aki ránk talál, és minket választ, az általában elégedett.

Kategória:

Design,

Utolsó frissítés: 2024-03-01