Hiteles cégkivonat letöltés applikációval egyszerűen

A korábbi, bonyolult procedúra helyett ma már pillanatok alatt lekérhető egy-egy cégkivonat mobil applikációval is.

Ha képzeletben visszamegyünk kicsit az időben (és nem is kell olyan messzire visszarepülnünk), felidézhetjük, milyen volt a cégkivonat-igénylés: csak személyesen, a cégbíróságon volt erre mód, ami hosszadalmas ügyintézéssel, elég bonyolult procedúrával járt együtt. Manapság viszont, a modern technika térhódításának köszönhetően ez is felgyorsult és le is egyszerűsödött.

Cégkivonatot kérhetünk már online is, de akár okostelefonunkról, szó szerint néhány koppintással is elérhetjük, cegkivonatmost nevű mobil alkalmazásunk segítségével. Lássuk, milyen előnyökkel jár, ha a cégkivonat mobil applikációval kerül letöltésre, illetve ismerjük meg a folyamat működését is röviden.

Applikációnk számos előnnyel bír, íme, ezek közül a 10 legfontosabb:

• Regisztráció nélkül is lehet használni

• Androidra és iOS-re is elérhető

• Ingyenesen letöltés

• Csak néhány adatot kell megadni, és már le is lehet tölteni a cégkivonatot

• Bankkártyával és utalással is lehet fizetni, nem kell készpénzzel bajlódni

• A nap 24 órájában működik, nem kell nyitvatartási időkhöz alkalmazkodni, az elektronikus cégdokumentumokat azonnal megkapják

• A cégkivonatot email-ben is elküldjük, mindig megtalálja a levelezőjében

• Használata kényelmes és egyszerű. A telefonunkon bármikor és bárhol hozzáférhetünk

• Sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megkapjuk a cégkivonatot. Utalásos fizetés esetén előfordulhat, hogy várni kell rá néhány percet, de annál nem többet.

• Felhasználóbarát

Cégkivonat mobil applikációval: hogyan működik?

A folyamat gyors, kényelmes és nagyon egyszerű. A lépések is magától értetődőek, így nem lesz szükség semmiféle extra szakértelemre vagy külső segítségre: éppen ez volt cégünk egyik fő motivációja, amikor kitaláltuk az alkalmazást, hogy bárki, bárhol, a honlapunkon elérhető online ügyintézés egyszerűségéhez hasonlóan el tudja érni az összes hatályos cégkivonatot. ,

Aki mégis elakadna, ügyfélszolgálatunk munkaidőben, 8-17h közt elérhető a 06 70 288 67 99-es telefonszámon: várakoztatás nélkül, azonnal válaszolunk minden kérdésükre, a cegkivonatmost applikációt illetően is.

Először töltsük le az applikációt a telefonunk operációs rendszerétől függően Androidra vagy iOS-re. Az alkalmazás letöltése ingyenes, és néhány pillanat alatt kész is. Ezt követően elkezdhetjük használni. Írja be a cégadatokat (cégnév vagy adószám), adatok megadása, és jöhet a fizetés. Bankkártyával vagy utalással is tudunk fizetni.

Amint megérkezik a pénz (ami bankkártyás fizetésnél azonnali, utalásnál néhány percet is igénybe vehet), megkapjuk a cégkivonatot. Ezt a rendszer PDF és es.3 formátumban is elküldi. Mindkettő hiteles cégkivonat, friss dátummal, az es.3 formátumnál elektronikus időbélyegző és elektronikus aláírás is szerepel. Érdemes tájékozódni, hogy az adott ügyintézési folyamatnál a befogadó szerv melyiket fogadja el, és az ennek megfelelőt bemutatni. A PDF-et is sok helyen elfogadják, például postai ügyintézés, autó átírása vagy műszaki vizsgáztatása, villanyóra átírása, mobilszolgáltatóknál történő ügyintézés esetén. Az es.3 cégkivonat szükséges például banki számlanyitáshoz.

Ezzel a folyamat végére értünk, megvan tehát a friss, hiteles cégkivonat, amit innentől bármikor elérhetünk a cegkivonatmost applikációban!