A mai rohanó világban nem tudunk és nem is akarunk napokat szánni az ügyintézésre: lássuk, hogyan szerezhető be egy hiteles cégkivonat a leggyorsabban.

Cégvezetőként számos olyan helyzet adódhat, amikor elég záros határidőn belül, vagy akár azonnal szükségünk van egy hiteles cégkivonatra. Például nem egyedi eset, hogy egy fontos megbeszélésen vagy tárgyaláson kellene. Korábban ilyenkor nagy zavarunkban elnézést kértünk, gyorsan megbeszéltünk egy halasztást, és megpróbáltuk minél előbb személyesen elintézni a cégbíróságon, ami nem volt egy egyszerű procedúra. Manapság viszont az internet és az online ügyintézés térnyerésének köszönhetően nagyon gyorsan igényelhetünk és kaphatunk hiteles cégkivonatot. Ebben mi, a cegkivonatmost.hu élen járunk: hiteles cégkivonat a leggyorsabban nálunk szerezhető be, ráadásul földrajzi helyzettől és időponttól függetlenül.

Hiteles cégkivonat a leggyorsabban, weboldalunkról vagy applikációban

Nem túlzás, hogy aki minket választ, az bárhol, bármikor, egy szempillantás alatt megkaphatja a kért hiteles cégkivonatot, hiszen az elektronikus / bankkártyás fizetést választva azonnal az e-mail fiókjában lehet a dokumentum. Ha utalással szeretne fizetni, előfordulhat, hogy néhány percet várnia kell, de ennél nem többet: munkatársaink folyamatosan ellenőrzik, mikor érkezik meg az utalás összege a számlánkra, és amint ez teljesült, már küldik is a hiteles cégkivonatot e-mailen.

Hiteles cégkivonatot szó szerint néhány koppintással is be lehet szerezni, ezért készült a cegkivonatmost applikáció, amely Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető. Használata nagyon egyszerű, és számos előnnyel jár, weboldalunkról könnyen le tudja tölteni telefonjára.

Természetesen adódhat olyan helyzet, hogy valaki sem a weboldalunkon, sem a mobil applikációban nem tud intézkedni, például, mert úton van, autót vezet. Ilyenkor segíthet a telefonos ügyintézés, ami nálunk szintén villámgyors: elég felhívni ügyfélszolgálatunkat a 06 70 288 6799-es telefonszámon, ahol hétköznap munkaidőben, 8 és 17 óra közt tapasztalt és segítőkész kollégáink fogadják hívását. Az adószám bemondása után mi csak egy e-mail címet kérünk, ahová küldünk egy számlát. És ahogy a fizetés teljesül, mi azonnal küldjük is a hiteles cégkivonatot.

Gyorsaságunk az alábbi 5 nagy előnnyel is együtt jár:

  • nem kell várakozni
  • nem megy el több óra az ügyintézéssel
  • nem kell plusz benzinköltséget, parkolási díjat és egyéb költségeket fizetni
  • nálunk a hiteles cégkivonat akár több nyelven is elérhető
  • tudjuk külföldre is postázni, illetve futárral küldeni

Hiteles cégkivonat papír alapon, akár aznapi kézbesítéssel!

Az e-hiteles cégkivonat sokféle ügyintézés során felhasználható, de persze, előfordulhat, hogy olyan cégdokumentumra (kapcsolódó cikk ötlet: https://cegkivonatmost.hu/blog/minden-amit-a-cegkivonatokrol-tudni-erdemes) van szükségünk, amelyet minden szituációban elfogadnak. A papír alapú hiteles cégkivonatot is mi juttatjuk el a leggyorsabban Önhöz: a fizetés utáni munkanapon kopogtat vele a postás az ajtó, de a délig leadott megrendelést Budapest területén már aznap kiküldjük futárral.

Cégkivonat a leggyorsabban: aktuális adatokkal, megbízható forrásból

Végezetül ne felejtsük el, hogy a gyorsaság mellett az is nagyon fontos tényező, hogy a céges ügyeink intézéséhez nemcsak hiteles, hanem aktuális is legyen a cégkivonat: 30 napnál frissebbnek kell lennie. Ezt mindig tartsuk szem előtt, amikor ügyet akarunk intézni.

Az általunk kiállított online cégkivonatok mindegyike aktuális, hiteles és valós adatokat igazol (kapcsolódó cikk lehet: https://cegkivonatmost.hu/blog/igenyeljen-hiteles-cegkivonatot-megbizhato-forrasbol), így azokat számos területen fel tudja használni, a céges hitel igénylésétől kezdve az EU-s pályázatokon való részvételig.

A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja, a cégdokumentumok a kiadás napján hatályos, minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazzák.