Amennyire nehézkes volt bármilyen nemű ügyintézés – például a cégkivonat igénylése – alig pár évvel ezelőtt, annyira egyszerűvé vált napjainkra, elsősorban az internetnek köszönhetően. Mert hogyan is festett ez korábban? Talán az idősebb generáció számára ismerős lehet, hogy sorban állás, és időtlen időkig várás, és a dugóban ülés. A papír alapú cégkivonat beszerzése igencsak kellemetlen volt, de szerencsére ma már ez teljesen megváltozott. Egyrészt, hogy elég sokan elfogadják az elektronikus cégdokumentumokat, amit elektronikus úton le tudnak tölteni. A befogadó szerv részére megküldik, és szerencsére pár perc alatt megoldódott az ügyintézés.

Ma már mindez javarészt a múlté.

Sok esetben, még mindig papír alapú, közhiteles cégkivonatot kérnek, de ennek a beszerzése is már nagyon egyszerű. Tudjuk, hogy általában gyorsan van szükség közhiteles cégkivonatra, amit akár aznap kézhez kaphatnak futáros szállítással.

Egyre inkább tudatosul az emberekben az ügyintézés eme formája és a hivatalos szervek is arra törekednek, hogy a hosszadalmas, papíralapú ügyintézés helyett a gyorsabb és minden szempontból hatékonyabb elektronikus felületeikre irányítsák ügyfeleiket.

A cégkivonat igénylése oldalunknak köszönhetően nagyon leegyszerűsödött, csak pár adatot kell megadnia, és a cégkivonatot megkapja elektronikus elérhetőségére.

Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának köszönhetően adataink mindig a legfrissebbek, a cégkivonaton mindig a friss, hatályos, hiteles adatok szerepelnek, az aznapi dátummal.

cégkivonat igénylése pár kattintással elérhető a cégkivonatmost.hu weboldalán, ahol az adatok hitelességét és érvényességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.

A cégkivonat letöltése nagyon könnyű, úgy alakítottuk ki oldalunkat, hogy a leggyorsabban megkaphassák hatályos cégkivonatukat. Éves szinten több tízezer cégdokumentumot töltenek le oldalainkról ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Nem kell felesleges köröket futnia azért, hogy hozzájuthasson a cégkivonat igénylése után a kért dokumentumokhoz; nincs előzetes regisztráció, ugyanezen okból arra sincs szükség, hogy visszaigazoló linkeket tartalmazó e-mailekre vadásszon a postafiókjában.

Oldalunkon egyszerűen csak beírja a keresőbe annak a cégnek az adatát, aminek a cégkivonatát le szeretné tölteni. Hátrom féleképpen tud cégre keresi: cégjegyzékszám, adószám, vagy cégnév alapján kereshet a rendszerben.

Naprakész, hiteles és hatályos adatokhoz jut hozzá a cégkivonat letöltése során, ráadásul mindehhez nem szükséges feltétlenül asztali számítógép előtt ülnie. Mobiltelefonról vagy tabletről, bárhonnan, bármikor, akár az autója volánja mögül is eléri az online felületet; csak internet elérésre van szüksége.

A cégadatok beírása, a cégkivonat igénylése, a tétel és a fizetési forma kiválasztása után eldöntheti, hogy átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel szeretné-e kiegyenlíteni a cégkivonat igénylése ellenértékét. Ha ezen is túl van, már csak a számlázási adatait kell megadnia. Elektronikus cégkivonat igénylése esetén, ha a bankkártyás fizetést választotta, azonnal a postafiókjába kerül a választott cégdokumentum, vagy közvetlenül az oldalról is le tudja tölteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes cégkivonaton az adatok nem minden esetben frissek, és emiatt az ügyintézés nem fog megtörténni, mert 30 napnál frissebb cégkivonatot fogadnak csak el.

Friss, hatályos cégdokumentumokért keressen minket bizalommal.

A cégdokumentumokat igényelhetik több féle nyelven, angol, német, és franciául is.

Külföldi céges ügyintézés előtt mindig érdemes megkérdezni az ottani befogadó szervet, hogy milyen cégdokumentumot fogadnak el. Több esetben tapasztaljuk, hogy az elektronikus cégkivonat nem elegendő, Apostille tanúsítvánnyal fogadják el csak. Az apostille cégkivonat papír alapú dokumentum, nem tudjuk elektronikus formában átküldeni. Amennyiben szükséges, külföldi címre is tudjuk postázni, illetve futárszolgálattal is megoldható, hogy minél hamarabb kézhez kaphassák. Külföldre utazás előtt érdemes egy héttel hamarabb megrendelnie, mert kedden, és csütörtöki napon tudjuk postázni, vagy akár futárral kézbesíteni.

Cégdokumentummal kapcsolatos kérdéseivel nyugodtan keresse ügyfélszolgálatunkat a 70/288-6799-es telefonszámon.

A hiteles cégkivonatokon kívül szinte minden olyan iratot megtalál nálunk, amire szüksége lehet. Társasági szerződés, aláírási címpéldány, beszámoló, létesítő okirat, a teljesség igénye nélkül. Ezeket a dokumentumokat is lehet közhiteles /papír/ vagy elektronikus formában is kérni. Kb. 100 féle irat létezik, keresse ügyfélszolgálatunkat ezzel kapcsolatban.