Rendelését telefonon is leadhatja! Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkereső

Ismerje meg a Cegkivonatmost.hu szolgáltatásait

Ismerje meg a Cegkivonatmost.hu szolgáltatásait

Egy cég életében számtalan hiteles papírt kell beszerezni, azonban nem mindegy, hogy ezek milyen forrásból kerülnek a mappába. Éppen ezért biztosítjuk azt, hogy weboldalunkról az összes szükséges dokumentumot be tudja szerezni, ráadásul a piacon elérhető legrövidebb határidővel. Az alábbi cikkben részletesen leírjuk az áltaunk kínált szolgáltatásokat.

Hiteles elektronikus cégkivonat

A hiteles elektronikus cégkivonat egy olyan elektronikus pdf dokumentum, amely a lekért cég hatályos, fennálló adatait tartalmazza. Ezen a dokumentumon szerepel az aznapi dátum, illetve a rendelés időpontja (óra és perc) is pontosan látható. Ezt a dokumentumot 30 napig tudja felhasználni. Erre a dokumentumra lesz szüksége, amennyiben egy céget szeretne ellenőrizni, például, hogy be van -e jegyezve, ki az ügyvezetője, illetve nincs-e a cég felszámolás alatt.

Közhiteles cégkivonat papír alapon, pecséttel ellátva

Banki (pénzintézeti), valamint egyéb hivatalos ügyintézéshez, illetve pályázati kiírás feltételének teljesítéséhez papír alapú közhiteles cégkivonat szükséges. A közhiteles cégkivonat nyomtatott formájú, lepecsételt (aláírt) papír alapú dokumentum, melyet postai elsőbbségi és ajánlott küldeményként küldünk.

A Közhiteles Cégkivonatot az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata adja ki. A közhiteles cégkivonatot futárral kézbesítve aznapi szállítással is van lehetősége kérni, amennyiben a leggyorsabban szeretné kézhez kapni, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel segítenek a rendelésben.

Apostille cégkivonat

Külföldi felhasználás esetén, hivatalos ügyintézés során az apostille cégkivonatot kell bemutatni. Ez egy felülhitelesített dokumentum, amit nálunk angol, német, és francia nyelven is igényelhetnek.

A felülhitelesítés azt jelenti, amikor egy Magyarországon kiállított okirat, megkapja az Apostille tanúsítványt, tehát jogosultságot kap arra, hogy bármely külföldi államban felhasználható legyen.

Ahogy a neve is mutatja, a felülhitelesítés tulajdonképpen egy plusz hitelesítési folyamat, amely a hiteles cégkivonaton történik meg. Ez annak bizonyítéka, hogy a cégről kiadott hiteles cégkivonatot vagy dokumentumot, az arra felhatalmazott (és jogosult) személy adta ki.

E-hiteles cégkivonat (e-akta.es3)

A dokumentum Es3 formátumban, elektronikus aláírással, időbélyeggel ellátott dokumentum. Az e-hiteles cégkivonat hatályos, hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét.

A dokumentum aláírása fokozott biztonságú, de nem minősül közokiratnak. Elektronikus dokumentumként bizonyító erejű, kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát.

Többnyire banki ügyintézéshez is elfogadják - kérjük, minden esetben tájékozódjon, elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából származó e-hiteles cégkivonatot!

Az e-hiteles cégkivonatot, az e-szigno programmal tudnak megnyitni, amit az alábbi linken érnek el: https://e-szigno.hu/letoltesek/

Cégmásolat és cégtörténet

A cégmásolat az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzékben szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos és törölt bejegyzést is.

Aláírás-minta / Aláírási címpéldány

Az aláírási címpéldány a cégeket képviselő tisztségviselők aláírásképének azonosítására szolgál. Célja azt biztosítani, hogy a cég képviseletében ne járhasson el más, mint aki erre személy szerint jogosult. Az aláírási címpéldány tehát a cégjegyzésre jogosult személy névaláírásának vagy kézjegyének valódiságát tanúsítja.

Társasági szerződés / Létesítő okirat

Azokat a szerződéseket, amelyek joghatásukban gazdasági társaság létrehozására irányulnak, társasági szerződésnek nevezzük. A társasági szerződés egy sajátos, egyrészt organizációs, jogalanyt keletkeztető, másrészt kooperációs, azaz gazdasági együttműködést is magában foglaló kontraktus.

Névjegy

A Névjegy tartalmazza a cég nevét, címét, statisztikai számjelét és a cég aktuális bankszámlaszámait, illetve azt, hogy ezekre az adott rovatokra milyen benyújtott, de még el nem bírált bejegyzési kérelem érkezett.

Cégbizonyítvány

A cégbizonyítvány az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzék egy kiválasztott rovatában szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos, vagy törölt bejegyzést.

Mérleg/ teljes beszámoló

A beszámoló megbízható és valós összképet ad a társaság vagyonáról, annak összetételéről (eszközeiről és forrásairól), pénzügyi helyzetéről és tevékenysége eredményéről.

Amennyiben bármiben segítségére lehetünk, kérem hívja a +3670/ 288-6799-es telefonszámot.

A megrendelés menete

használja az oldalunkon található cégkereső funkciót

válassza ki a céget, majd a kívánt dokumentumot

fizessen bankkártyával regisztráció nélkül

a dokumentumot azonnal elküldjük emailben

Hiteles cégkivonatok letöltése applikációnkon keresztül.
Új Mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a kívánt céges adatokat!

Örömmel jelentjük be, hogy szolgáltatásunk, mostantól mobilalkalmazáson keresztül is elérhető!
Csak olvassa be a mobiljának megfelelő QR kódot (iOS vagy Android), telepítse, és már használhatja is.

Bankkártyás fizetés esetén elfogadjuk: Vásárlói tájékoztató letöltése