A XXI. században cégvezetőként már nem engedhetjük meg magunknak, hogy hosszas sorban állás és várakozás útján szerezzük csak meg a számunkra fontos céges dokumentumokat. Nem is kérdés hát, hogy amikor hiteles cégkivonat beszerzése a cél, akkor is a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldást keressük.

Miért az online hiteles cégkivonat igénylés a legjobb?

Röviden: mert gyors, kényelmes és megbízható módja a hiteles cégkivonat beszerzésének. Nekünk nem is szükséges emiatt személyesen ellátogatni a megfelelő intézményekhez, hogy hosszas sorban állás után végül kézbe vehessük a cégkivonatunkat.

Van rá ugyanis egy sokkal kényelmesebb és gyorsabb módszer: ha online igényeljük ezt a cégdokumentumot. Ezt gyakorlatilag bárhol és bármikor megtehetjük, akár a mobil telefonnal is könnyen megtehetjük.

Így az online cégkivonat igénylés:

  • Gyors, akár azonnali megoldás
  • Megbízható, ha megfelelő forrást választunk
  • Kényelmes, hiszen nem kell nekünk személyesen eljárnunk
  • Rugalmas, hiszen nem kell nyitvatartási időhöz kötni magunkat

Hiteles cégkivonat igénylés a nap 24 órájában

Az online cégkivonat igénylésben az a legnagyszerűbb, hogy gyorsan és megbízható forrásból tudjuk beszerezni a cégkivonatunkat. Nem a mi értékes időnket kell erre fordítanunk, dugóban ülve, és sorban állással.

BÁRHOL elintézhető, hiszen csak egy laptopra, tabletre vagy okostelefonra és persze internetelérésre van szükségünk hozzá, és pár kattintással hozzá is juthatunk a hiteles cégkivonatunkhoz.

Cégkivonatunkat igényelhetjük otthon, az irodában, egy kávézóban ülve, vagy akár útközben is.

BÁRMIKOR elintézhető, hiszen elektronikus formátumban a nap 24 órájában letölthető. Nem csak hétköznap 8-16 között tudjuk intézni ezt a hihetetlenül fontos ügyet. Akár munka előtt reggel, vagy éppen, hogy este. Hétköznap, vagy hétvégén – ez tőlünk függ!

Fontos! Csak megbízható forrásból igényelje hiteles cégkivonatát!

Sajnos ma már több cég ígéri nekünk, hogy hiteles, aktuális és megbízható adatokat mutató cégkivonatunkat tudjuk igényelni az ő honlapjukon. Azért írjuk, hogy „sajnos”, mert ezen oldalak közül bizony nem mindegyik 100%-ban megbízható.

Az ilyen cégkivonat letöltési oldalak általában egy hivatalos (jobb esetben) adatbázis forrást használnak, amikor elkészítik a cégkivonatunkat. Ezek az adatbázisok azonban bizonyos esetekben nem teljesek és nem a valós, jelenlegi adatokat mutatják, és hivatalos ügyintézéshez nem fogják tudni felhasználni.

Márpedig a céges ügyeink intézéséhez hitelesített és aktuális információkat igazoló cégkivonatra van szükségünk. A cégkivonatnak 30 napnál frissebbnek kell lennie, ügyintézés előtt mindig érdemes erre is odafigyelni. Nagyon körültekintőnek kell lennünk, amikor cégkivonatot szeretnénk online igényelni, hogy elsőre el tudjuk intézni az ügyeinket.

Az általunk kiállított online cégkivonatok mindegyike aktuális, hiteles és valós adatokat igazol, így azokat fel tudja használni céges hitel igényléséhez, autóvásárláshoz, EU-s pályázat igényléséhez és más céges ügyintézéshez is.

A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja, a cégdokumentumok a kiadás napján hatályos, minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazzák.