Rendelését telefonon is leadhatja! Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkereső

A megfelelő cégkivonat lekérése egy okos üzleti döntés

A megfelelő cégkivonat lekérése egy okos üzleti döntés

Számos fontos céges döntés megalapozásához, illetve céges ügyek intézéséhez egyaránt szüksége lehet a cégkivonatára. Mitől megfelelő egy cégkivonat, és miért okos döntés jól megnézni, honnan kérjük le cégkivonatunkat? Mostani bejegyzésünkből többek között erre is megkaphatja a választ.

Vállalkozóként már ön is biztosan találkozott azzal, hogy bizonyos ügyek intézéséhez hiteles és aktuális cégkivonat felmutatására van szüksége. Ennek a kiemelten fontos céges dokumentumnak a megszerzése első ránézésre nem is tűnhet nehéz, vagy összetett folyamatnak, hiszen ma már számos helyről, online és offline formából le tudja kérni cégkivonatát. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen cégkivonatot kap kézhez ilyenkor!

Fontos ügyekhez a megfelelő cégkivonat kell

Miért nem érdemes félvállról vennünk a hiteles cégkivonatunk igénylését? Gondoljon csak bele: milyen esetekben használjuk a cégkivonatunkat? Mindig, amikor a cégünk fejlődéséhez, fejlesztéséhez és jobbá tételéhez szeretnénk tenni valamit.

Legyen szó akár egy céges hitel igényléséről, akár egy izgalmas pályázati lehetőségről, akár csak egy „egyszerűbb” céges bankszámla nyitásról, vagy céges autó vásárlásáról. Ilyen esetekben elengedhetetlen, hogy aktuális és reális képet mutasson a cégkivonatunk a cégünkről.

Mitől megfelelő vagy nem megfelelő egy cégkivonat?

Ha azt vesszük figyelembe, hogy valójában milyen céllal igényeljük cégkivonatunkat, máris felsejlik a válasz a kérdésre: mitől megfelelő vagy nem megfelelő egy cégdokumentum?

A bank, hitelintézet vagy pályázati iroda azért kér tőlünk hiteles cégkivonatot ami 30 napnál nem régebbi, hogy minden hasznos és aktuális (!) információt egy dokumentumban megkaphassanak a cégünkről.

Ennek megfelelően a cégkivonatunk akkor megfelelő, ha a legfontosabb adatokat tartalmazza, ami a szóban forgó intézményeknek segíthet a döntéshozásban:

  • Legfontosabb céges adatainkat
  • Legfontosabb személyeket a cégünk életében (vezetőség, tulajdonosok)
  • A cég törzstőkéje
  • A cég ellen van-e eljárás folyamatban
  • A cég tevékenységei

Utóbbi esetében elsősorban arra kíváncsiak a bankok, hitelintézetek és pályázati irodák, hogy elég stabil lábakon áll-e a cégünk. Ennek megfelelően nézik, hogy nincsen-e adótartozásunk a NAV felé, vagy éppen azt, hogy nem zajlik-e éppen csődeljárás a cégünkben.

A hatályos cégkivonat tehát amellett, hogy minden fent említett információt megmutat a cégünkről, fontos, hogy minden esetben az aktuális és reális adatokat mutassa.

A megfelelő cégkivonat aktuális és reális adatokat igazol

Az általunk nyújtott cégkivonatok és céges információk hitelességét minden esetben az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálat biztosítja. Így ön is biztos lehet abban, hogy a megfelelő cégkivonatot küldjük majd el önnek, ami friss, aktuális adatokat igazol, így fel fogja tudni használni az ügyintézés során.

Hiteles cégkivonatot szeretne online igényelni? Segítünk!

Ha bármilyen további kérdése merülne fel online cégkivonat igénylésével kapcsolatban, csak keressen bennünket bátran, szívesen segítünk!

Rendelését telefonon is leadhatja, illetve kérdéseivel keressen minket bizalommal!

A megrendelés menete

használja az oldalunkon található cégkereső funkciót

válassza ki a céget, majd a kívánt dokumentumot

fizessen bankkártyával regisztráció nélkül

a dokumentumot azonnal elküldjük emailben

Hiteles cégkivonatok letöltése applikációnkon keresztül.
Új Mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a kívánt céges adatokat!

Örömmel jelentjük be, hogy szolgáltatásunk, mostantól mobilalkalmazáson keresztül is elérhető!
Csak olvassa be a mobiljának megfelelő QR kódot (iOS vagy Android), telepítse, és már használhatja is.

Bankkártyás fizetés esetén elfogadjuk: Vásárlói tájékoztató letöltése